naar top
Gemeente Tremelo
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Mooimakers gezocht!

Tijdens onze jaarlijkse zwerfvuilwandeling werd meer dan een halve ton zwerfvuil geruimd! We willen echter het zwerfvuil een gans jaar lang bestrijden en roepen daarvoor de hulp in van alle inwoners van onze gemeente.

Zwerfvuil blijft ook in Tremelo een probleem. Sigarettenpeuken, kauwgom, blikjes, plastic flesjes, papiertjes,… Al deze kleine stukjes zwerfvuil zorgen ervoor dat straten en buurten minder mooi ogen. Daarom organiseren we jaarlijks een grote zwerfvuilwandeling. 

We willen echter het zwerfvuil een gans jaar lang bestrijden en roepen daarvoor de hulp in van alle inwoners van onze gemeente: Word zwerfvuilpeter of -meter en help zo jouw straat of buurt mooi te maken. En te houden!

Vrijwilligers kunnen zich engageren om in een zelfgekozen buurt of straat het zwerfvuil op te ruimen. Je kiest zelf waar, wanneer en met welke frequentie je zwerfvuil opruimt. De zakken met het ingezamelde zwerfvuil worden door de technische dienst opgehaald.  De milieudienst stelt het nodige materiaal ter beschikking: zwerfvuilzakken, grijpstokken, handschoenen en fluovestjes. En uiteraard zorgen we ervoor dat je verzekerd bent gedurende de momenten waarop je zwerfvuil ruimt.

Wil jij ook de handen uit de mouwen steken als zwerfvuilpeter of -meter ?
Neem dan contact op met de milieudienst.
Dit artikel werd gepubliceerd op 21 maart 2017

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Zwerfvuilwandeling

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 55
fax
016 52 09 90
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.