Jouw gedacht voor het Beleidsplan Ruimte

Als we in de toekomst voor iedereen kwalitatieve ruimte willen om te wonen, te werken en te leven, moeten we daar nu al over nadenken. Daarom werken we aan een nieuw Beleidsplan Ruimte met een langetermijnvisie op de gewenste ruimtelijke ontwikkeling in Tremelo. 

Van structuurplan naar beleidsplan

Wat zijn volgens jou de uitdagingen voor de ruimtelijke ontwikkeling in Tremelo. Wat vind jij belangrijk? Waar moet volgens jou meer aandacht naartoe gaan? We zijn benieuwd naar jouw gedacht voor het Beleidsplan Ruimte. Daarom ontwikkelden we een spel. En niet zomaar eentje.

Via een bordspel verzamelen we op een luchtige en ludieke manier standpunten en suggesties voor het nieuwe Beleidsplan Ruimte. Al spelenderwijs kan jij jouw gedacht geven over ruimtelijke thema's zoals wonen, handel en voorzieningen, open ruimte, vrije tijd, natuurbeleving en mobiliteit in Tremelo.

Vier manieren om jouw gedacht te zeggen

  1. Doe mee aan het spelcafé op donderdag 16 december!

    Op donderdag 16 december om 19.30 uur organiseren we een spelavond in de parochiezaal van Baal. Je kan alleen deelnemen of samen met jouw vrienden, familie, vereniging, buurt, … We vormen speltafels van maximum 6 personen. Het belooft een gezellige avond vol spelplezier te worden! Schrijf je voor 6 december in via het webformulier.

  2. Organiseer zelf een spelavond met vrienden of familie!

    Leen het spel via de spelotheek in de bib of vraag het aan via het webformulier, en speel het met familie, vrienden, collega's, ... Verzamel alle ideeën en meningen op de gedachtenfiches, en geef deze voor 20 december door.

  3. Noteer jouw ideeën op de postkaart die je vindt in het infomagazine en deponeer ze in een van onze Tremelo Troef bussen in het gemeentehuis, het sociaal huis of in de bib.

  4. Deel jouw suggesties op het online participatieplatform Tremelo Troef.

Deel deze pagina

Openingsuren en Contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
  • Spelbord Ons Gedacht