Vaccinatiecentrum in Sportoase 'De Toren' in Rotselaar

De zes gemeenten van de Eerstelijnszone Leuven Noord hebben de locaties van de vaccinatiecentra bepaald. Zo zal de polyvalente zaal van Sportoase 'De Toren' volledig ingericht worden voor de inwoners van Tremelo, Rotselaar en Holsbeek.

De inwoners van Boortmeerbeek, Haacht en Keerbergen kunnen zich laten vaccineren op de site van de witloofveiling in Kampenhout. De polyvalente zaal van Sportoase 'De Toren' (Torenstraat 115, Rotselaar) zal volledig worden ingericht voor de inwoners van Tremelo, Rotselaar en Holsbeek.

Dankzij het vaccinatiecentrum in Rotselaar kunnen onze inwoners dicht bij huis ingeënt worden. Hoe meer mensen zich laten inenten, hoe sneller het coronavirus verslaan kan worden. De vaccinatiecampagne loopt van februari tot november. De inwoners ontvangen in deze periode een persoonlijke uitnodiging voor de vaccinatie.

De volgende stap is de inrichting van de twee locaties en de zoektocht naar geschikt personeel. Inwoners die geïnteresseerd zijn om te helpen bij de vaccinatiecampagne kunnen zich inschrijven via Eerstelijnszone Leuven Noord

Dit artikel werd gepubliceerd op 14 januari 2021

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Sportoase 'de Toren'

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.