Studio 76

  • Grafisch design | Digital Signage | Concepten | Freelancer

Voor al jullie grafische ontwerpen & concepten : daarvoor zit u goed bij Studio 76

?Van ontwerp tot druk of montage : wij staan klaar voor elke klant, particulier of zelfstandige, van start to finish !  

?Ben je op zoek naar een bepaald item of iets speciaals in gedachte maar krijg je het niet meteen gevonden ?  Aarzel niet ons te contacteren !  Er is zoveel dat we jullie kunnen aanbieden.  

?Op onze Facebook-pagina staan geregeld nieuwe items die we in ons assortiment opnemen,  of een leuke actie waar je dan toch maar even lekker mee van kan profiteren !  

Het klinkt misschien raar voor sommigen maar voor ons is het niet meer dan normaal dat wij onze klanten ook verder kunnen helpen met zonwering, rolluiken & garagepoorten.

?Vaak zijn deze gegevens een verlengde van hun zaak, zorgen ze voor extra bescherming en bij bepaalde beroepen is de zon soms echt wel vijand nummer 1 ! Met of zonder eigen reclame op.

?Bent u particulier ? Ook dan kan u bij ons terecht : je krijgt steeds een vrijblijvende offerte !

?Herstellingswerken, automatisaties of een volledig nieuwe plaatsing ? Komt voor elkaar ! Reeds 20 jaar ervaring staat voor je klaar.

gemeentelijke geschenkbon

Contactgegevens

contact
Els Bertels
adres
Veldonkstraat 164, 3120 Tremelo
gsm
0468 04 40 57
e-mail
website
www.studio76.be
LinkedIn
LinkedIn profiel
Rekeningnummer
BE80.7360.4976.2377
Handelsregister
0700.818.961

Openingsuren


Openingsuren: uitzonderingen

Wij werken altijd op afspraak, hier op kantoor, maar het liefst bij de klant thuis. Op die manier kunnen wij ons beter verplaatsen in de gedachten en de omgeving van de klant zodat dit mee opgenomen kan worden in de werken. Het is trouwens jullie uithangbord waar het allemaal om draait !

Als zelfstandige kennen wij geen openingsuren en werken wij op zon-en feestdagen even vrolijk als elke andere weekdag. Maakt voor ons geen verschil.  Dit al 20 jaar lang! 
 

Terug naar ondernemersgids