Vrijetijdsloket

Schrijf je online in voor onze vrijetijdsactiviteiten.

De dienst vrije tijd organiseert tal van sport- en jeugdactiviteiten. Inschrijven voor deze vrijetijdsactiviteiten doe je aan de kassa van het gemeentelijk zwembad tijdens de openingsuren of je kan nu ook online inschrijven én betalen via het digitaal vrijetijdsloket.

Voor wie

Vanop je PC of tablet inschrijven wanneer het jou past? Dat kan via ons digitaal vrijetijdsloket! Online inschrijven betekent niet alleen een tijdswinst voor de gemeentelijke administratie maar ook voor jou. Je schrijft in wanneer het je past en hoef je hiervoor niet meer te verplaatsen.

In onze activiteitengids vind je een overzicht van onze gemeentelijke sport-, jeugd- en cultuuractiviteiten voor het ganse jaar. Tijdens de maand februari wordt deze brochure verspreid via de Tremelose scholen en verstuurd naar de senioren uit ons adressenbestand.
De brochure is ook verkrijgbaar in het gemeentehuis.

Hoe aanvragen

Inschrijven doe je in 3 eenvoudige stappen:

1. Aanmelden
Registreer je via de knop "nieuwe gebruiker" en kies een gebruikersnaam en wachtwoord, vul je persoonsgegevens in en bevestig de algemene voorwaarden. Je ontvangt een mail met een link ter bevestiging van jouw registratie. Vervolgens kan je met je gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden en gezinsleden toevoegen.

2. Inschrijven
Klik op de knop 'activiteiten' en maak je keuze uit één of meerdere activiteiten

3. Betalen
Je inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigde bedrag. Via de betaalsite van Ogone kan je met jouw bankkaart veilig en snel betalen.

Na inschrijving ontvang je per mail een bevestiging. Geef deze inschrijvingsbevestiging af op de dag van de activiteit en dan ... gewoon plezier maken!

Deel deze pagina

Openingsuren en Contact

Dienst Vrije Tijd

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 40
fax
016 53 56 85
e-mail