Crea-tijd

  • Art Journal en Dag-Boek

Workshops en verkoop van eigen ontwerpen

.... Crea-tijd .... Creatie-tijd .... Creatieve-tijd .... Creativiteit ....


Wát doen we met onze tijd? 

Creëren we mooie dingen? Hangen we vast in onze gedachten, piekeren we of proberen we zo veel mogelijk mooie momenten te beleven? Hier bij Crea-tijd probeer ik je dat laatste te bieden.

Vanuit de visie om "Wat leuks te doen met onze tijd" probeer ik de workshops op te bouwen zodat iedereen, mét of zonder ervaring, een moment voor zichzelf kan creëren. Uiteraard met een blijvend aandenken aan dit moment in de vorm van je artistieke project. We nemen een beetje Creatieve-tijd voor onszelf.

Soms kom je echter moeilijkheden tegen in het leven, daar ben ik me bewust van. Daarom dat ik in (enkele) workshops ook stil durf staan bij hetgeen zich vastzet in de diepere lagen van ons mens-zijn of bewustzijn. Deze insteek komt vanuit de creatieve therapie en kan je helpen om je zelf te (her)ontdekken. Creatie-tijdWe nemen onze tijd om dingen te creëren niet enkel op papier, maar ook in onszelf.

"Ik ben niet creatief aangelegd" Een zin die ik vaak hoor. Dit klopt niet, want iedereen is creatief op zijn manier. Creativiteit bestaat uit drie basisvaardigheden namelijk: waarnemen, denken en doen. Je ziet iets, je denkt 'wat zou ik daarmee kunnen doen' en je doet het vervolgens. Het eindresultaat is niet het belangrijkste, wel het proces. Het eindresultaat hangt immers af van verschillende factoren en of je er tevreden mee bent hangt vooral af van je eigen denken (wat vind ik goed genoeg en wat niet). 

Ik probeer de wereld een beetje mooier te maken met de mogelijkheden die ik heb. Stap voor stap. 
Doe jij mee?
 
Workshops:

° Art journal Basis
° Art journal Verdieping 
° Art journal on a Budget 
° Gewoon Doen! 
° Maandelijkse ateliers 
° Dag-Boek
° Mandala's en Labyrinten
° Zelf-Beeld 
° Ontdek jezelf door dans
° Relaxatie
 
Kijk op de blog (https://crea-tijd.blogspot.com/) voor de actuele data en uren waarop de workshops plaatsvinden. 

Contactgegevens

contact
Shana Verreycken
adres
Zuidlaan 3, 3128 Baal
gsm
0479408775
e-mail
website
crea-tijd.blogspot.com/
Instagram
creatijdworkshops
Rekeningnummer
BE70 9733 7314 8425
Handelsregister
0733.941.392
Terug naar ondernemersgids