Yulan, de kunst van Qigong en Taiji

  • Yulan, de kunst van Qigong en Taiji

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met Qigong en Taiji en ben gecertificeerd lesgever. Mijn leraar is Xie Yelei, professor aan de Sportuniversiteit in Shanghai.

2 maal per jaar ga ik trainen en bijscholen in China. Om de martiale kunsten beter te begrijpen studeer ik ook Chinees. Ik kreeg de naam Yùlán of magnolia, het symbool van Shanghai. Taiji is mijn levensstijl en Shanghai is ondertussen mijn tweede thuis geworden.

Ik focus op kwaliteit en continue verbetering en wens de kennis van Taiji en Qigong zo correct mogelijk door te geven aan anderen. De bedoeling is de essentie van de bewegingen te begrijpen, zonder franjes, zoals mijn leraar het mij leert.

Ik wil graag mensen motiveren en inspireren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Dit vraagt inspanning en moed. Het resultaat is vaak verrassend. Leeftijd speelt hierbij geen rol wel wilskracht, respect, volharding en geduld … in een vriendschappelijke sfeer.

Kijk even op www.yulan.be voor data en uren van de huidige workshops. Heb je zin om een gratis les te volgen en wil je kennismaken met onze toffe deelnemers? Bel of schrijf me, je bent welkom!

Contactgegevens

contact
Fabienne De Jonge
adres
Villadreef 3, 3128 Baal
tel.
016 52 09 50
gsm
0493 31 15 66
e-mail
website
www.yulan.be
Instagram
p/B-mlq_SD3L3/?igshid=1f0kkwk3hqown
Rekeningnummer
BE21 9733 8984 9603
Handelsregister
0750.468.313
Terug naar ondernemersgids