Den Jungle Fitness

Den Jungle is een nieuwe top of the line fitness in Tremelo en omstreken. Het is een familiezaak met een totaal concept waar gezondheid, sport en plezier centraal staan. Naar Den Jungle kom je voor een totaalbeleving. In een aangename sociale omgeving brengen we service terug naar de fitness.

Jong en oud is welkom in Den Jungle, van beginneling tot pro. Den Jungle garandeert u een gezonde sportomgeving door de aanwezigheid van  speciale luchtfilters voor een gezondere luchtkwaliteit. De aanwezigheid van vloerverwarming en vloerkoeling zorgen ervoor dat er enkel verse lucht aanwezig is. Den Jungle heeft alle maatregelen inzake Covid19 verwerkt in diens concept.  

 

Den Jungle Fitness garandeert u de nieuwste fitness technologieën powered by MATRIX.  We hebben de nieuwste technologieën zoals eGym en de nieuwste cardio toestellen.  De gebruiksvriendelijke DenJungle-App houdt je sportprogressie bij en brengt je in contact met uw fitness coach.  Ook voor de die-hard fitness fanaten is er extra zwaar krachtmateriaal. Voor het zwaarste krachtmateriaal in Vlaanderen moet je in Den Jungle zijn. 

 

Den Jungle voorziet groepslessen waar je je kan komen uitleven of onthaasten. Door de installatie van een volledig geautomatiseerd systeem kan je ook buiten de openingstijden komen sporten.

 

In de chill spot van Den Jungle is er ruimte voor een sociaal moment.

Verkoopt volgende fairtradeproducten:

Fitness -  maandabonnement

Groepslessen : BBB/ Functionele kracht training/ Spinning en 80's aerobics

Contactgegevens

contact
Hamza Goemaere
adres
Baalsebaan 251/b, 3128 Tremelo
gsm
0427458427
website
www.denjungle.be
Instagram
den_jungle_fitness

Openingsuren

  • maandag07.00 - 22.30 uur
  • dinsdag07.00 - 22.30 uur
  • woensdag07.00 - 22.30 uur
  • donderdag07.00 - 22.30 uur
  • vrijdag07.00 - 22.30 uur
  • zaterdag09.00 - 17.00 uur
  • zondag09.00 - 17.00 uur

Openingsuren: uitzonderingen

Feestdagen openingsuren: van 9u tot 13u

Terug naar ondernemersgids