Bergen Annemie BV - HR Consultancy & Coaching

  • Annemie Bergen - HR Consultant voor KMO's

Als ervaren HR professional bied ik HR Consultancy aan bedrijven die hun HR processen en het bestaand personeel willen laten groeien en de juiste werknemers willen aantrekken om de toekomst van hun organisatie veilig te stellen. Mijn kernactiviteiten zijn hierbij: Persoonlijke Coaching van people managers en medewerkers, Teamscans van teams in moeilijkheden, Assessment & Development Centers, Recruitment,... Dit alles is sterk gericht op het efficiënt inzetten van Human Capital. Gemotiveerde medewerkers die beschikken over de juiste competenties zijn onmisbaar in elke succesvolle onderneming, groot of klein. Als zij daarboven de kans krijgen om hun groeipotentieel in te zetten en tegelijk mee te werken aan de groei van de organisatie, zijn zij van goudwaarde. 

Kleine en middelgrote ondernemingen draag ik een warm hart toe. Als HR Sparringpartner voor zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) deel ik graag mijn objectieve, vernieuwende kijk op de zaken. Verder daag ik jou als ondernemer of HR medewerker uit om het huidige HR beleid en lopende procedures onder de loep te nemen en zo het beste uit het bedrijf én de werknemers te halen.

Deze B-2-B diensten zijn mogelijk in het Nederlands en Frans.

Wist je dat zowel werknemers als ondernemers recht hebben op Loopbaanbegeleiding met overheidssubsidiëring? Voor slechts 80 euro kan je een individueel loopbaantraject volgen van in totaal 7u. Haal op die manier het beste uit jezelf als ondernemer en/of werknemer!

Haal het beste uit Jezelf!

Annemie Bergen

gemeentelijke geschenkbon

Contactgegevens

contact
Annemie Bergen
adres
Wijnbergstraat 8A, 3120 Tremelo
tel.
0478366291
gsm
0478366291
e-mail
website
www.opentopcoaching.be/hr-consultancy/
LinkedIn
LinkedIn profiel
Handelsregister
BE0781531869

Openingsuren

  • maandag08.00 - 17.00 uur
  • dinsdag08.00 - 17.00 uur
  • woensdag08.00 - 17.00 uur
  • donderdag08.00 - 21.00 uur
  • vrijdag08.00 - 17.00 uur
  • zaterdagGesloten
  • zondagGesloten
Terug naar ondernemersgids