GoAlacarte

  • GoAlacarte

GoAlacarte is een reisorganisatie die ontstaan is uit de passie voor reizen, de drang naar avontuur, de liefde voor natuur en de wens om mensen op een ongedwongen manier en op eigen tempo een stuk van de wereld te laten ontdekken. Het is een samenwerking tussen drie enthousiaste personen: Frank, Manu en Gert. En uiteraard ook ons team van gelijkgestemden ter plaatse.

Wij organiseren reizen op maat, afgestemd op de individuele wensen van onze klanten. Elke reis wordt "à la carte" uitgewerkt door specialisten die de bestemmingen goed kennen en alle accommodaties zelf selecteerden. GoAlacarte biedt hiermee een unieke en originele manier van reizen.

GoAlacarte is bewust gespecialiseerd in een beperkt aantal bestemmingen in Azië (AsiaAlacarte), Afrika (AfricaAlacarte) en Amerika (AmericaAlacarte). Wij zijn gevestigd in België maar zijn permanent onderweg en in contact met onze teams van gidsen, chauffeurs en hotelpartners op de betrokken bestemmingen. Op die manier blijft de kwaliteit en invulling van jouw vakantie onze constante prioriteit. Nieuwe hotels, betere excursies en verborgen highlights worden zo voortdurend gevonden en geïntegreerd in wat jouw droomvakantie moet worden!

Contactgegevens

contact
Gert Serneels
adres
Guldensporenlaan 66A, 3120 Tremelo
tel.
016 14 03 20
e-mail
website
www.GoAlacarte.be
Instagram
GoAlacarte
Handelsregister
0661.942.054

Openingsuren


Openingsuren: uitzonderingen

Aangezien we vaak zelf in het buitenland verblijven op zoek naar de beste accommodaties en bestemmingen, werken wij niet volgens de gangbare kantooruren en hebben wij geen vast kantoor. Zie ons gerust als een "mobiele reisorganisator" die volgens haar eigen uitgangspunt werkt. Wij werken op afspraak en spreken af op een plek die het beste past, of we maken een video call of bellen even met elkaar. Ook in het weekend of op een avond.

Flexibel en à la carte dus!

Terug naar ondernemersgids