Week van de Duurzame Gemeente

Van 18 tot 25 september 2021 vieren we de zesde verjaardag van Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties (Sustainable Development Goals of kortweg SDG’s genoemd).

De SDG’s zijn 17 doelen die de wereld zich stelt om te komen tot een meer rechtvaardige, duurzame en vreedzame wereld tegen 2030. De doelstellingen gaan onder andere over armoedebestrijding, goede gezondheid en welzijn, kwaliteitsvol onderwijs, water, gendergelijkheid, eerlijk werk, duurzame consumptie en productie, klimaatverandering, ongelijkheid en vrede.

Tijdens de campagneweek zetten we onze eigen duurzame helden in de kijker. Deze helden zijn Tremelose burgers, scholen, verenigingen, bedrijven of andere groepen die op hun manier bijdragen aan een duurzame samenleving. Door hun acties bekend te maken willen we ook laten zien hoe ieder van ons de SDG's kan integreren in denken en doen.

Ben jij in je dagelijkse leven (in je job, je hobby, je vereniging) bezig met de zorg voor onze planeet? Of even goed met de zorg voor je medemens of voor de brede maatschappij? Dan ben jij ongetwijfeld een duurzame held! Vertel ons jouw verhaal en inspireer anderen. Wij zetten graag jouw heldenstatus in de kijker!

Benieuwd naar de helden van de campagneweek 2020? Ontdek ze hier!

Deel deze pagina

Openingsuren en Contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail