Energiecoach voor kleine ondernemers

De gemeente biedt aan 20 bakkers, slagers, kleine winkels, cafés en andere kleine ondernemers de kans om in de loop van 2019 en 2020 gratis beroep te doen op een persoonlijke energiecoach.

Deze coach helpt je op weg met een persoonlijk begeleidingstraject waarbij je gebouw, technische installaties en bedrijfsvoering bekeken worden naar energiezuinigheid en mogelijkheden voor hernieuwbare energieproductie.

Jouw coach ontwerpt een gepersonaliseerd plan van aanpak waarbij de kosten en baten van investeringen vergeleken worden zodat je weet waar je aan toe bent. Indien gewenst helpt de coach je ook op weg met het opvragen van offertes en om deze te vergelijken. In een later stadium zijn er zelfs beperkte subsidies beschikbaar om effectief investeringen van kleine ondernemers te helpen uitvoeren.

Kleine ondernemers die graag aan de slag willen met een eigen energiecoach kunnen zich via het webformulier kandidaat stellen voor dit kosteloze begeleidingstraject.

 

Dit initiatief past in een Europees gefinancierd project van het intergemeentelijk samenwerkingsverband Interleuven waaraan verschillende partners en universiteiten meewerken.

Deel deze pagina

Openingsuren en Contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 58
fax
016 52 09 90
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
  • TERTS