Hondenzone Parkheide

Wil je in een rustige en natuurlijke omgeving je hond uitlaten en hem eens uitgebreid laten ravotten zonder leiband? In Parkheide vind je achter de brasserie een hondenzone die overdag toegankelijk is.

Voor wie

Een hondenzone is een omheinde groenzone waar sociale honden - onder permanent toezicht van hun baasjes - in alle veiligheid kunnen rondlopen en spelen zonder anderen te hinderen.

Voorwaarden

Lees bij je eerste bezoek aandachtig het reglement dat uithangt aan beide ingangen. Eentje achter de brasserie en eentje verder in het bos. Let wel, Hondenzone Parkheide is geen hondentoilet. Net zoals op andere plaatsen dient hondenpoep meteen te worden opgeruimd. Als begeleider van een hond moet je conform het politiereglement van Tremelo verplicht in het bezit zijn van een ongebruikt papieren of plastic zakje geschikt voor het opruimen van hondenpoep. Het gevulde zakje neem je mee en deponeer je in de daarvoor bestemde rode afvalcontainer aan de ingang van de hondenzone (kant van de brasserie). En denk eraan: bij het verlaten van de hondenzone moet je hond terug aan de leiband.

Deel deze pagina

Openingsuren en Contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 58
fax
016 52 09 90
e-mail
  • Hondenzone Parkheide