Tremelo krijgt kleur

Meer kleur in het straatbeeld. Genieten van een kunstwerkje op een openbare plaats. En meteen enkele “lelijke” nutscabines wegwerken. Daar willen kunstkring Gesigneerd en gemeente Tremelo samen voor gaan. En we kunnen jouw hulp daarvoor gebruiken!

Kies mee waar we kleur brengen

Op www.tremelotroef.be kan jij mee beslissen welke cabines dit jaar een kleurtje krijgen. Stem op de cabine van jouw voorkeur en misschien gaat er binnenkort een kunstenaar aan de slag om jouw buurt op te fleuren!

Of breng zelf mee kleur

Ben je zelf kunstenaar of vormgever? En wil je ook graag een werk aanbrengen op een van de cabines? Laat het ons weten voor 16 mei en hou alvast zaterdag 5 juni vrij. We nodigen je uit op een startmomentje waar we het project en de planning toelichten en de nutscabines verdelen onder de kunstenaars. 

Opgelet: als “kleurbrenger” sta je zelf in voor de plaatsing van je werk op de cabine en werk je vrijwillig. Je werkt met eigen materiaal. Enkel de kosten voor aankoop van de materialen worden vergoed. We wisselen wel ervaringen en informatie uit over aanpak, materialen, …
Het traject loopt van juni tot september.

Deel deze pagina

Openingsuren en Contact

Vrije tijd

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 40
fax
016 53 56 85
e-mail
  • Copyright: Luc Cassiman