Bevraging vervoerregio Leuven

Tremelo behoort tot de Leuvense Vervoerregio. Dit is één van de 15 regio’s en telt 31 steden en gemeenten. De vervoerregio Leuven wil nu met jou in gesprek gaan over de mobiliteitsuitdagingen- en oplossingen in jouw regio. Vul de bevraging in en deel jouw mobiliteitsproblemen, -noden of -wensen.

Mobiliteit is een thema dat de gemeentegrenzen overschrijdt. Met de oprichting van vervoerregio’s hebben de gemeenten nu een kader waarbinnen ze kunnen samenwerken aan mobiliteitsuitdagingen.

Tremelo behoort tot de Leuvense Vervoerregio. Dit is één van de 15 regio’s en telt 31 steden en gemeenten. We staan als vervoerregio voor de enorme uitdaging om inclusieve, gedragen doelstellingen te formuleren om zo de economische en demografische groei te ondersteunen met een weldoordacht mobiliteitsbeleid en duurzame ruimtelijke ordening.

Het is niet de bedoeling om een theoretisch plan uit te werken zonder enige voeling met de realiteit. De ideeën, suggesties, visies, bekommernissen, enz. van jullie, onze lokale experten, zijn dan ook essentieel in het hele proces. Laat ons samen de uitdaging aangaan.

Surf naar www.vervoerregioleuven.be en denk mee over mobiliteitsuitdagingen- en oplossingen in je regio. Meer weten? Lees dan de projectgids die je in bijlage terugvindt. Wil je jouw mobiliteitsproblemen, -noden of -wensen met ons delen? Vul dan zeker deze online bevraging in.

Bekijk ook onderstaande interactieve video:

Lukt het afspelen niet? Surf dan naar www.mow-vlaanderen.be/vervoerregio.

Dit artikel werd gepubliceerd op 26 oktober 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Vervoerregio Leuven

Openingsuren en contact

Mobiliteitsdienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 55
fax
016 52 09 90
e-mail
Vandaag gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.