Dwars door het Hageland-challenge

De "Dwars door het Hageland" route is een verademing voor elke gravelliefhebber! De route start aan het Sven Nys Cycling Center en leidt jou over uitdagende holle wegen, bospaden en grindwegen. Een mooi plekje gespot onderweg? Post een selfie met #voorwielerhelden en maak kans op een wielertruitje!

Het Hageland is dé gravelstreek bij uitstek. De profs ondervinden dat aan den lijve tijdens “Dwars door het Hageland” op zaterdag 5 juni. Met holle wegen, bospaden en grindwegen zoekt deze koers alle lekkernijen van de streek op. Heel de maand mei effenen wij voor hen het pad. Jouw versie van Dwars door het Hageland begint aan het Sven Nys Cycling Center. Deze gravelroute telt 75 km en zo’n 500 hoogtemeters.

Gravel?

Gravelrijden is de nieuwe revelatie bij sportieve fietsers. Een gravelfiets is een veelzijdige fiets waarmee je probleemloos verharde en onverharde paden afwisselt. Een koersfiets met dikke banden, zeg maar.

De challenge

Download op www.toerismevlaamsbrabant.be het gpx-bestand en start je tocht aan het Sven Nys Cycling Center. Post een selfie met je stalen ros op de plek in het parcours waar voor jou fietsplezier begint in Vlaams-Brabant met #voorwielerhelden en maak kans op een uniek wielertruitje! De origineelste selfies winnen!

Dit artikel werd gepubliceerd op 23 april 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Dwars door het Hageland-challenge

Openingsuren en contact

Vrije tijd

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 40
fax
016 53 56 85
e-mail
Vandaag gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.