Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vaststelling van de inventaris van het bouwkundig erfgoed van de provincie Vlaams-Brabant: nieuwe termijn

De termijn van het openbaar onderzoek voor de vaststelling van de inventaris van het bouwkundig erfgoed is geschorst omwille van de civiele noodsituatie als gevolg van de coronacrisis en de federale coronavirusmaatregelen van 12 en 17 maart 2020.

Van zodra de noodsituatie eindigt loopt de termijn van het openbaar onderzoek weer verder gedurende een resterende periode van 38 dagen. Je zal van de einddatum op de hoogte worden gebracht via deze website, via een affiche die uit zal hangen in het gemeentehuis, via het Belgisch Staatsblad en via een advertentie in drie dagbladen.

Tijdens de schorsingsperiode kunnen opmerkingen en bezwaren over feitelijkheden nog steeds digitaal of per post bezorgd worden via:

Het dossier is momenteel nog steeds raadpleegbaar op de webpagina van het openbaar onderzoek. Het dossier ligt tijdens de schorsingsperiode niet langer ter inzage in onze kantoren in Brussel en Leuven. Opmerkingen en bezwaren kunnen momenteel ook niet via afgifte op kantoor ingediend worden.

Voorlopig wordt vrijdag 24 april 2020 als einddatum van de civiele noodsituatie en verderzetting van de geschorste termijn van het openbaar onderzoek vooropgesteld. Als de minister deze termijn van schorsing niet verlengt, loopt de termijn van het openbaar onderzoek vanaf deze datum opnieuw verder gedurende een resterende periode van 38 dagen en loopt deze af op 1 juni 2020.

Dit artikel werd gepubliceerd op 31 maart 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Onroerend erfgoed

Openingsuren en contact

Bouwdienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 20
fax
016 52 09 90
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.