Shop lokaal met de Tremelobon

Op zoek naar een origineel cadeau? Zoek het niet te ver! De Tremelobon is het ideale geschenk om te geven en te krijgen. Die past bij iedereen en voor elke gelegenheid. En je steunt onze lokale handelaars en horecazaken!

Ook alle premies voor jubilarissen, geboorte en adoptie worden uitgekeerd in Tremelobonnen.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Kies in de webshop een bedrag, betaal online en je ontvangt meteen een bon met QR-code in je mailbox. Je kan de Tremelobon ook kopen aan het onthaal in het gemeentehuis.

Gebruik de geschenkbon om te genieten bij onze lokale ondernemers. Klaar om te betalen? Laat de QR-code scannen door de handelaar en de betaling van je aankoop is gebeurd. Je hoeft niet meteen het hele bedrag te spenderen en kan deze QR-code meerdere keren gebruiken om te betalen. Na elke betaling kan de handelaar je laten weten welk bedrag nog op je bon staat. De Tremelobon blijft één jaar geldig vanaf aankoopdatum. 

Ga alvast eens neuzen in de lijst van deelnemende handels- en horecazaken. Je herkent ze in het straatbeeld aan de raamsticker.

Jouw handelszaak registreren?

Meld je aan via het pre-registratieformulier. Doe dit ook als je de gedrukte geschenkbonnen al aanvaardt en wil overschakelen naar het digitale systeem. Na controle van jouw aanvraag ontvang je een e-mail voor het afronden van jouw registratie op het Cirklo-platform, de web-toepassing voor ondernemers. 

Meer informatie, videohandleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen vind je op de website van Cirklo.

Tremelobonnen op factuur? 

Wens je Tremelobonnen aan te kopen op factuur? Dat kan. Neem hiervoor contact op met de dienst lokale economie via het webformulier.

Deel deze pagina

Openingsuren en Contact

Gemeentehuis Onthaal

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 53 16 66
fax
016 52 54 09
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Lokale economie en evenementen

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 67
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
  • Gemeentelijke geschenkbon