Zwemclub Tremelo

De vzw Zwemclub Tremelo, afgekort ZCT, werd opgericht op 23 november 1985 als resultaat van een fusie tussen de zwemclub Triton Tremelo en de zwemclub De Dolfijnen Tremelo.

De zwemclub heeft momenteel een 400-tal leden van 4 tot 61 jaar uit Tremelo en omstreken. Door het jarenlange bestaan en de uitstekende zwemprestaties heeft ZCT een grote naambekendheid opgebouwd zowel in als buiten de regio.

ZCT is een club die de zwemsport in de breedte wil bevorderen. De club heeft eerst en vooral een zwemschool waar kinderen vanaf een leeftijd van 4 jaar alle zwemstijlen kunnen leren.

Daarnaast ondersteunt ZCT ook recreatieve zwemmers van jong tot oud die hun techniek willen bijschaven of die wekelijks in een ontspannen sfeer baantjes willen komen trekken. Tweemaal per week kunnen zij hun conditie op peil houden op basis van een programma opgesteld door onze trainers.

Last but not least begeleidt de zwemclub van Tremelo ook competitiezwemmers. Deze zwemmers trainen zeer intensief. Afhankelijk van het niveau trainen zij 3 tot 13 uur per week. 

Contactgegevens

adres
Baalsebaan 21B3120  Tremelo
e-mail
website
www.zct.be

Contactpersoon

naam
Wendy Van Opstal
Terug naar verenigingengids