Yoga voor iedereen - Stay Fit (ook voor beginners en 55+)

Yoga is een uitstekende keuze om voor je lichaam en geest te zorgen, ongeacht je leeftijd. Het verbetert je houding en maakt je lichaam soepeler en sterker, waardoor dagelijkse activiteiten comfortabeler worden. Bovendien kan het helpen bij het voorkomen van blessures. In deze lessen richten we onze aandacht dus meer op onze mogelijkheden en niet op onze beperkingen die we voelen w...

Wanneer

 • maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 08.45 tot 08.45uur
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

11,00 euro (Losse beurt - 14,00 euro, Jaarabonnement - 342,00 euro)

Waar

Dance Studio vzw
Boerenkrijglaan 11 3120 Tremelo

Organisatie

Liekens Erika

Info

Yoga is een uitstekende keuze om voor je lichaam en geest te zorgen, ongeacht je leeftijd. Het verbetert je houding en maakt je lichaam soepeler en sterker, waardoor dagelijkse activiteiten comfortabeler worden. Bovendien kan het helpen bij het voorkomen van blessures.


In deze lessen richten we onze aandacht dus meer op onze mogelijkheden en niet op onze beperkingen die we voelen wanneer we ouder worden.


Een variatie aan zachte kriya's (dynamische oefeningen) en éénvoudige âsana's (de yogahoudingen) doen de energie in het hele lichaam stromen, lost spanningen en zorgt voor meer souplesse en kracht. Een 'gratis' proefles is mogelijk op aanvraag.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
 • foto: Erika